Ditt nye kvalitetshjem

Shutterstock 1793137681

Hva er et godt hjem for deg?


For noen er det umiddelbar nærhet til natur, og det å bli omringet av en uforstyrret deilig ro. For andre, er det drømmen om en funksjonalistisk boligmaskin som muliggjør en sømløs flyt i hverdagen, med herlige løsninger som tilbyr mer tid til nytelse og glede! Endel av oss drømmer om nærhet til byens urbane fasiliteter og ganske mange av oss søker etter en helt spesifikk stil - moderne nordisk design. Til felles, samles vi alle om at et godt hjem handler om et ønske om å bo et sted vi er stolte av å tilhøre.

Kjøkken Hartmann

I en Hartmann bolig tilbys en kombinasjon av alt dette, for hvorfor utelukke noen deilige kvaliteter?

Hartmann er kvalitetshjem utformet for det gode hverdagsliv, slik du selv ønsker å utfolde det. Hartmanns tomt og boliger er nøye planlagt og formet slik at du får mer av alt dette. Harmoni med naturterrenget, vedlikeholdsfri fasade, delikate interiørvalg, trappefrie innganger, praktisk heis, lune balkonger og luftige terrasser med flott by-utsikt, er bare noen av kvalitetene som tilbys i en Hartmann bolig. I tillegg befinner boligene seg ypperlig tett på duggfrisk natur, byens pulserende muligheter, i et koselig nabolag med gode fasiliteter - rett og slett en perle i Kongsberg by!

Shutterstock 1033143280
3
2722 Sofie Hartmannsvei EXT 02 Takterasse 02

Har du spørsmål?

Ta kontakt med våre meglere

Https nextassets eiendomsmegler1
Name

Lars Martin Nilsrud

Position

Eiendomsmegler

E-mail

lars.martin.nilsrud@eiendomsmegler1bv.no

Phone number

926 29 560

Https nextassets eiendomsmegler1
Name

Lars Bredeveien

Position

Eiendomsmegler

E-mail

lars.bredeveien@eiendomsmegler1bv.no

Phone number

402 26 161

Vi holder deg oppdatert

Ønsker du å holdes oppdatert om utviklingen av prosjektet og lanseringen av de første boligene? Registrer din interesse.